Horváth Ilona népszerű szakácskönyvének XIV., - F. Nagy Angéla által - átdolgozott kiadása, megőrizve azokat az erényeit, amelyek eddig is kedveltté tették kezdő és gyakorlott háziasszonyok körében, korszerű, egészségesebb táplálkozás kívánalmainak megfelelő tájékoztatással is segíti az olvasót. Ismerteti a legújabb konyhatechnikai eljárásokat, az újfajta főzőedények használatát, a konzerv- és mirelitkészítmények, a félkész ételek, porok, ízesítők felhasználását és előnyeit. Az előkészítő eljárások ismertetése mellett sok jó tanácsot ad a korszerű otthoni és a szabadban való vendéglátás változatossá tételére is.
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Szerző: | Horváth Ilona |
Nyelv: | Magyar |
Kiadó: | Vince |
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | 2003. |
Oldalszám: | 404 |
Kötéstípus: | Puhatáblás |
ISBN: | 9639323713 |
990 Ft