Magyarországon hagyományosan az adventi időszakban jön el a sertések számára a legkeservesebb időszak, a disznóölés ideje. Ám ami a szépen hízott malackáknak tragédia, az a meggyőződéses „húsevők” számára valódi kulináris mennyország, hiszen számos olyan ételkülönlegesség van, amely kifejezetten disznótorkor fogyasztható. Ezekből kínál kereken százat a kiadvány a friss házikolbásztól a majorannás sertéstokányon át az omlós hájas kifliig. Az egyszerű kivitelezésű kötet végén a tartalomjegyzék alapján válogathatunk.
Bártfai László: A 100 legjobb disznótoros finomság
Szerző: | Bártfai László |
Nyelv: | Magyar |
Kiadó: | STB Könyvek |
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | 2009. |
Oldalszám: | 80 |
Kötéstípus: | Puhatáblás |
ISBN: | 9639444081 |
Sorozat: | A 100 legjobb |